top of page

Badkamer in monumentaal pand

''Een mooie mix van oudbouw en nieuwbouw, dat karakteriseert project ‘Plantsoen’ in het hartje van Leiden...''


Een mooie mix van oudbouw en nieuwbouw, dat karakteriseert project ‘Plantsoen’ in het hartje van Leiden – kanshebber voor de titel ‘Gebouw van het Jaar’. Het pand werd geheel gerenoveerd, van binnen en van buiten. Dit voormalig verpleegtehuis werd teruggebracht naar zijn oorspronkelijke monumentale woonkwaliteit. In de drie panden en halfronde aanbouw op de kop van het Plantsoen zijn zes royale appartementen gerealiseerd. De monumenten zijn in oude luister hersteld en de andere bouwdelen hebben een verrassende metamorfose ondergaan.


Ensuite badkamer

De eigenaren van één van de appartementen benaderden Luc van den Berg voor het realiseren van de badkamer en twee toiletruimtes. We realiseerden een ensuite-badkamer, waar de ruime inloopdouche door middel van twee wanden en een glazen deur wordt gescheiden van de dubbele wastafel. In de douche zijn zowel een regendouche als en handdouche verwerkt, met inbouwkranen. De doorlopende vloertegels maken de douche compleet.


Kleuren, materialen en accessoires 

De royale Luca Sanitair wastafel is twee meter lang, op maat gemaakt. De basis van de wastafel is Solid Surface, voorzien van twee aparte wastafels. De details op een rijtje:


* Wastafelblad: Luca Sanitair
* Wastafel en douchekranen: Bongio
* Onderkast en lades: Primabad
* Toiletten: Globo
* Grootformaat tegels: 41zero42lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page