top of page
lvdb-4.jpg

ONTDEK UW UNIEKE BADKAMER

BADKAMERS

 

Inspiratie nodig voor uw nieuwe badkamer?  

 

Bij Luc van den Berg vindt u de allernieuwste trends in badkamers. In onze showroom hebben we diverse badkamers op ware grootte opgesteld. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie Italiaans design sanitair, een groot assortiment badkamertegels en keramiek in verschillende trendy kleuren en structuren. Bij Luc van den Berg begrijpen we dat een badkamer niet alleen een plek is om u functioneel op te frissen. U begint en eindigt uw dag in deze ruimte, daarom moet de ruimte een oase van rust uitstralen, waardoor uw dag energiek begint en ontspannen eindigt. Bij uw dagelijkse routine hoort natuurlijk een goede douche en/ of goed bad, een prettig kleurenpalet, materialen en tegels die u aanspreken. Alles moet tot in de puntjes kloppen, de details mogen absoluut niet worden vergeten! Wilt u het ultieme Wellness gevoel creëren? Of wilt u uw identiteit laten weerspiegelen in de badkamer doormiddel van kleur? Of gaat u toch liever voor een hotel chique look? Een hele strakke moderne badkamer? U bepaalt de stijl en wij bieden onze expertise. We helpen graag bij het realiseren van een badkamer die uw persoonlijkheid of behoeften representeert. 

 

Badkamer Accessoires 

Accessoires worden bij Luc van den Berg absoluut niet vergeten. Van maatwerk tot badkamermeubelen, douches, radiatoren, spiegels, wastafels, opzetkommen en toiletten. Een douche die als een tropische regenbui voelt, radiotoren die netjes zijn weggewerkt of juist een prachtig design hebben! Een spiegel moet dusdanig verfijnd zijn dat u spontaan naar uzelf gaat lachen als u ernaar kijkt. Wastafels zijn er in allerlei maten, kleuren en materialen, minimalistisch of exclusieve designerstukken! Kranen hebben we zelfs in 24 kleuren beschikbaar! Toiletten kunnen zo uitgebreid als u prefereert, zo hebben we ook douchetoiletten voor extra hygiëne. Al onze producten worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten. Elk merk heeft zijn eigen unieke identiteit en specialisatie, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van ons assortiment. Bovendien bieden wij het ruime assortiment aan mét garantie.  

Ontwerp uw eigen badkamer

Ontwerp uw eigen badkamer in 3D en blader hieronder door onze collectie (vrijstaande) baden, badkamermeubels, douches, (standaard- en maatwerk) douchewanden, fonteintjes, opzetkommen, kranen, radiatoren, spiegels, toiletten, bidets en wastafels. Bij het ontwerpen van uw eigen badkamer zijn er belangrijke stappen die u moet volgen zodat uw ruimte functioneel en esthetisch aantrekkelijk is. Wij helpen u graag bij dit proces. Als eerste gaat u inspiratie opdoen en de verschillende mogelijkheden ontdekken. Stel een lijstje op met eisen voor uw ruimte. Wat zijn belangrijke elementen? Waar voelt u zich gelukkig? Vervolgens meten we nauwkeurig de desbetreffende ruimte op, zo kan er een logisch ontwerp worden uitgewerkt. Dan kiest u uw favoriete stijl, en het bijpassende sanitair. In de badkamer is voldoende opbergruimte bijvoorbeeld altijd handig, en niet te vergeten; sfeerverlichting voor een ontspannen ervaring. Daarna bent u ready voor de final touches, voeg persoonlijke accessoires toe om uw ruimte helemaal af te maken!

lucvandeberg-1.jpg
Bekijk hier onze laatste badkamers
maakjeeigenbadkamer_01_medium_opacity.png

3D ONTWERPEN

Ontwerp uw

eigen badkamer 

Ontwerp zelf uw badkamer!
Software is geoptimaliseerd voor Firefox browser.

Meer badkamer inspiratie nodig? Bekijk onze Pinterest  ↴
bottom of page