top of page
keller-12.jpg

LUXE BADKAMERTEGELS

TEGELS

Bij Luc van den Berg vindt u een uitgebreid assortiment luxe badkamer of keuken tegels.

Op zoek naar inspiratie voor nieuwe badkamer of keuken tegels? 

Met meer dan 30 jaar ervaring bent u voor luxe tegels bij Luc Van den Berg absoluut aan het juiste adres. We zijn dé expert op het gebied van keukens, badkamers en vooral heel veel tegels. 

Groot assortiment luxe badkamertegels

Met luxe tegels kun je de ruimte echt tot leven brengen en ze geven eindeloos veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen badkamertegels, mozaïek badkamertegels, Portugese of Marokkaanse badkamertegels, marmeren badkamertegels of vintage badkamertegels… of een prachtige combinatie ervan: bij Luc vind je het allemaal! 

Deskundig tegel advies nodig?

Het assortiment vloer- en wandtegels beslaat enkel gecertificeerde topkwaliteit en zorgen direct voor een exclusieve uitstraling in iedere ruimte. Luxe badkamertegels sluiten volledig aan op de laatste wellness trends en in onze showroom hebben we een breed assortiment vloer- en wandtegels in allerlei soorten kleuren, maten en materialen. 

Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie tegels van grote merken zoals Original Style tegels en Living Ceramics tegels en vraag onze ervaren medewerkers voor advies. 

lucvandeberg-14-min.jpg
lucvandeberg-21-min.jpg
Schermafbeelding 2022-06-27 om 17.09.58.png
lucvandeberg-18-min.jpg
Schermafbeelding 2022-06-27 om 16.30.47.png
Lees hier alle tips en trends over luxe badkamertegels
Meer tegel inspiratie nodig? Bekijk onze Pinterest  ↴
bottom of page