top of page
keller-12.jpg

LUXE BADKAMERTEGELS

TEGELS

Bij Luc van den Berg vindt u een uitgebreid assortiment badkamer of keuken tegels.

Op zoek naar inspiratie voor nieuwe tegels? 

Met meer dan 30 jaar ervaring in het mixen & matchen van honderden verschillende tegels, durven we te zeggen dat wij u van dienst kunnen zijn bij het uitzoeken van de perfecte tegelcombinatie. Bij het kiezen van tegels voor uw interieur is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, de stijl van de tegels moet aansluiten bij de rest van de inrichting. Onze passie voor design maakt dat wij streven naar prachtige eindresultaten, wij willen uw visie werkelijkheid laten worden. 

Groot assortiment badkamer- en keukentegels

Met tegels kunt u de ruimte tot leven brengen, ze bieden eindeloos veel mogelijkheden. Wilt u dat uw ruimte rust en sereniteit uitstraalt? Kies dan voor tegels met natuurlijke elementen en kleuren, zoals natuursteen of houtmotieven. Wanneer u juist wilt dat uw huis een speels en vrolijk karakter ontwikkelt denk dan aan mozaïektegels, deze voegen een vleugje kleur en cultuur toe aan de ruimte. Portugese of Marokkaanse tegels zijn de beste optie voor een landelijke look of frivole twist. Wilt u ‘the best of both worlds’? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan voor een levendige maar tegelijkertijd clean finish look van marmeren tegels. Houdt u van duurzaam en bent u een echte ‘triftshopper’? Dan zijn vintage tegels misschien wel uw ding, iedere tegel is uniek en kan uw identiteit weerspiegelen. Naast het ruime assortiment aan soorten tegels, komen deze tegels ook in allerlei verschillende vormen en maten. Ieder type tegel heeft een eigen unieke invloed op de sfeer van de ruimte. Hexagon tegels, voegen met hun zeshoekige patroon een geometrisch element toe aan een ruimte, dit zorgt voor dynamiek zeker wanneer ze op speelse wijze worden gelegd. Vierkante tegels daarentegen creëren tijdloze orde en rust. Kleine vierkante tegeltjes geven een illusie van ruimte en grote vierkante tegels creëren een moderne sfeer. Wanneer u all the way minimalistisch gaat zijn grotere tegels de beste optie, doordat de voegen minder aanwezig zijn is dit een bijna naadloze strakke look. Wanneer u juist wel accenten wilt leggen zijn mozaïektegels uw ideale artistieke uitkomst. Er is genoeg keuze! We horen u denken… maar als u niet kan kiezen, dan kunt u uiteraard een prachtige en speelse combinatie van alle varianten samenstellen; geen zorgen, wij gaan voor u aan de slag! 

Deskundig tegel advies nodig?

Het assortiment vloer- en wandtegels beslaat enkel gecertificeerde topkwaliteit en zorgen direct voor een exclusieve uitstraling in iedere ruimte. Luxe badkamertegels sluiten volledig aan op de laatste Wellness en ‘Home Spa’ trends. Binnen deze trend hebben tegels vaak de hoofdrol, het is cruciaal om hier de juiste basis mee te leggen. Keuzes in materialen zoals steen, hout & natuursteen creëren een aardse en kalmerende sfeer. Daarbij kunnen pasteltinten worden gebruikt om de rustgevende werking kracht bij te zetten. In onze showroom hebben we een breed assortiment vloer- en wandtegels in allerlei soorten kleuren, maten, structuren en materialen. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie tegels van gerenommeerde merken. Even inspiratieloos? Vraag onze specialisten voor advies!

https://www.lucvandenberg.nl/binnenkijken

lucvandeberg-14-min.jpg
lucvandeberg-21-min.jpg
Schermafbeelding 2022-06-27 om 17.09.58.png
lucvandeberg-18-min.jpg
Schermafbeelding 2022-06-27 om 16.30.47.png
Lees hier alle tips en trends over luxe badkamertegels
Meer tegel inspiratie nodig? Bekijk onze Pinterest  ↴
bottom of page