top of page
lvdb-6.jpg

ONTDEK UW UNIEKE KEUKEN

KEUKENS

 

Bij Luc van den Berg vindt u de allerlaatste trends in keukens.

 

Inspiratie nodig voor uw
nieuwe keuken?

 

Wij inspireren en adviseren u graag om uw droomkeuken samen te stellen, zodat u niets over het hoofd ziet. Een nieuwe keuken kopen doet u ten slotte maar een paar keer in uw leven en daar komt een hele hoop bij kijken. Het kiezen van een kleurenpalet bijvoorbeeld, wilt u een frisse moderne look? Of juist een klassieke landelijke sfeer? Over het algemeen besteed u veel tijd in uw keuken, daarom is het ontzettend belangrijk dat u zich fijn voelt in de ruimte. Dus hoe gaat u de ruimte indelen zodat deze zowel functioneel als esthetisch klopt? Daar hoort last but not least de finishing touch bij, welke details wilt u implementeren? De mogelijkheden zijn eindeloos, qua kleuren, materialen, formaten en indeling! De kleinste details kunnen de grootste verschillen maken en daarom vinden we het bij Luc van den Berg belangrijk om al uw keukenwensen te vervullen! Ziet u door de bomen het bos niet meer? Gelukkig hebben wij een team vol specialisten wiens hart sneller gaat kloppen van het gehele proces! 

Deskundig keuken advies

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen of ontwerpen van een nieuwe keuken? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en toch frisse energie, want iedere project is anders en een nieuwe uitdaging. Zij kennen het gehele assortiment en geven persoonlijk advies op maat. We staan voor u klaar bij elke stap van het proces; van idee naar ontwerp en van monteren tot installeren. Welke indeling, apparatuur en materialen kiest u? Onze adviseurs bekijken graag wat er binnen uw woondromen en budget past. Ook voor kleine keukens zijn er veel mogelijkheden en kunnen we uw woonwensen realiseren. Bij Luc van den Berg kijken we graag naar de mogelijkheden. Bovendien werken we alleen met hoogstaande merken zoals: Siemens, STEEL, Bosch, Gaggenau, Dekker, Quooker en Bora enz. Bij het aanschaffen van nieuwe apparatuur staat kwaliteit op nummer één. De materialen moeten tijdloos zijn en kwalitatief hoogwaardig, zodat deze niet alleen aan de huidige eisen voldoen maar ook toekomstbestendig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de apparatuur van STEEL, deze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Of het nu gaat om een fornuis, oven, koelkast of afzuigkap, u kan erop vertrouwen dat uw STEEL-apparaat jarenlang topprestaties zal leveren. Omdat ze voortdurend streven naar innovatie wordt de nieuwste technologie geïntegreerd. De merken blijven vernieuwen, zoals de moderne technologie van de Home Connect App van Gaggenau, hiermee kunt u via uw telefoon uw huishoudelijke apparaten bedienen. Bent u een theedrinker? Dan is een Quooker een must have! Esthetisch plezierig en efficiënt daar houden we van bij Luc van den Berg. Zo zijn we ook fan van de afzuigsystemen van Bora, die zorgen ervoor dat uw huis fris blijft ruiken! Goed gereedschap is het halve werk, met onze gerenommeerde merken bent u al halverwege op weg om sterren chef te worden. Deze merken functioneren al jaren als basis voor de samenstellingen en ontwerpen van onze keukens. Lees voor meer info over de merken de uitgebreide artikelen, of neem contact met ons op!

 

Keuken monteren of aanpassen?

 

Geeft u het aanpassen of monteren van uw keuken graag uit handen? Of wilt u losse keukenelementen, zoals de keukenkastjes of de keukenaccessoires, vervangen? Wij adviseren u graag! Wij adviseren, plaatsen, installeren én betegelen uw droomkeuken naar het gewenste eindresultaat. Wij floreren door tevreden klanten, en zijn dus pas blij als u het bent! Samen bouwen we aan uw toekomstige woongeluk.

lvdb-24.jpg
Bekijk hier onze laatste nieuwsartikelen
Meer keuken inspiratie nodig? Bekijk onze Pinterest  ↴
bottom of page