top of page
lucvandeberg-20.jpg

UW STIJL, ONZE EXPERTISE

over ons

“LIEFDE VOOR HET VAK”

Bij Luc van den Berg is passie voor het vak de drijvende kracht achter ieder project. Deze kracht wordt vertegenwoordigd door Michael en zijn team, dé trendsetters in keukens en badkamers! Luc van den Berg realiseert als team een totaalconcept. Onze showroom is het bruisende hart van het bedrijf. Eén groot Pinterest bord waar u ten overvloede inspiratie op kan doen. Wij blijven vernieuwen, mixen en matchen met de nieuwste trends en ‘cutting edge’ designs.

Persoonlijk advies, géén  verrassingen

 

Het team bestaat uit een ware duizendpoten en genieten iedere dag van hun werk. Adviseren, ontzorgen en meedenken met de klant is volgens hen de basis voor Luc van den Berg. Het team zou zichzelf dan ook geen verkopers noemen maar adviseurs en daardoor mogen we verkopen. Een goede werksfeer, kwaliteit en persoonlijk advies zonder verrassingen zijn de kernwaarden binnen het bedrijf.

Een kundig team en betrouwbare partners

Luc van den Berg werkt samen met een enthousiast en kundig team. Er wordt altijd gewerkt met vaste betrouwbare partners en aannemers, deze staan garant voor kwaliteit. In het takenpakket van de specialisten behoort naast kundigheid ook creativiteit, iedere keer weer weten ze stijlvolle en verrassende nieuwe combinaties te realiseren. Ze zijn op elkaar ingespeeld en leveren al jarenlang vakmanschap van het hoogste niveau.

Al 30 jaar een begrip in Leiden

Luc van den Berg Keukens, Badkamers & Tegels is al drie decennia lang een begrip in Leiden en omgeving. Die reputatie blijft gewaarborgd door het team van specialisten, de kwaliteit en service die Luc van den Berg biedt. Met maar liefst 2100 m2 aan showroomruimte biedt Luc van den Berg een ruim aanbod aan stijlvolle elementen voor uw nieuwe project. 

IMG_9828-kopiëren-683x1024.jpg

EEN VOORPROEFJE VAN DE SFEER

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

5mei-17.jpg

INNOVATIE & INSPIRATIE

Plan van aanpak

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Leiden. Dan bespreken we uw wensen en wellicht uw moodboard of ideeën. Bij het kopen van een badkamer of keuken wilt u de materialen natuurlijk in het echt zien en voelen!  

We bespreken uw wensen en brainstormen over een optimale indeling van de ruimte. Aan de hand van uw verwachting en het bedrag dat u wilt investeren, maken wij een begroting. Heeft u er een goed gevoel bij? Dan worden wij uw interieurpartner! Wij gaan met frisse energie en motivatie voor u aan de slag. Onze monteur komt bij u langs voor technisch advies en wij maken een definitieve offerte (incl. montagekosten) en 3D-tekening. Als de order definitief is, maken wij afspraken over de installatie en levering van de tegels en het sanitair. 

Onze aanpak

Wat kost een badkamer?

Een badkamer investering is afhankelijk van de formaten en de materiaalkeuzes. Badkamer ontwerpen beginnen bij Luc van den Berg vanaf…  Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft de materialen, het varieert van functionele designs tot luxueuze ontwerpen, en alles daar tussenin. De uiteindelijke badkamer prijs zal daarom variëren op basis van deze keuzes. We bekijken samen de mogelijkheden en maken het inzichtelijk voor u. Van daaruit maakt u de beslissing.

Volledig ontzorgd worden?

Door onze expertise in keukens, badkamers en tegels helpen wij ook graag met de gehele verbouwing van uw huis! Wanneer u hiervoor kiest kan u erop vertrouwen dat het project in goede handen is. Ervaring leert dat een verbouwing een stressvol proces kan zijn. Daarom is het belangrijk om gestructureerd en georganiseerd te werk te gaan. U moet aan duizend-en-een dingen tegelijk denken, daarom vinden wij het belangrijk om deze volledige service aan te bieden en u te ontzorgen. Wij werken nauw samen met betrouwbare partners gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Bij Luc van den Berg wordt het proces van A tot Z worden begeleid door een kundig team dat uw visie begrijpt en tot leven brengt. Wij streven er altijd naar om een prachtig eindresultaat te verwezenlijken. Iedere woning is anders en dat vereist vakmanschap en professioneel advies. Of het nu gaat om een strakke moderne look of bohemien stijl, wij gaan graag iedere uitdaging aan. Voor meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of breng een bezoek aan de showroom, de koffie staat klaar.  

Vacatures
bottom of page