top of page
lucvandeberg-20.jpg

AL 30 JAAR EEN FRIS BEGRIP

KEUKENS, BADKAMERS

& TEGELS

“LIEFDE VOOR HET VAK”

Aan het roer staat Michael van der Kroft. Met zijn jarenlange ervaring in keukens en badkamers realiseren wij bij Luc van den Berg een totaalconcept. In onze showroom blijven wij de trends en nieuwe designs doorzetten en zijn wij altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen.

Persoonlijk advies, zonder verrassingen

Michael is een ware duizendpoot en geniet iedere dag van zijn werk. Adviseren, ontzorgen en meedenken met de klant is volgens hem de kracht van Luc van den Berg. Hij zou zichzelf en zijn team dan ook geen verkopers noemen maar adviseurs en daardoor mogen we verkopen. Een goede werksfeer, kwaliteit en persoonlijk advies zonder verrassingen zijn dan ook belangrijke kernwaarden binnen het bedrijf.

Een hecht team en betrouwbare partners

Michael werkt samen met een enthousiast team. Er wordt altijd gewerkt met vaste betrouwbare partners en aannemers. Hij wordt bijgestaan door een professional team met jaren ervaring.

Al 30 jaar een begrip in Leiden

Luc van den Berg Keukens, Badkamers & Tegels is een begrip in Leiden en omgeving. Luc zelf opende in 1991 zijn eerste showroom aan de Hogewoerd in Leiden en sinds 2002 is het team van Luc van den Berg te vinden op de Rooseveltstraat 18A in Leiden. Met 2100 m2 aan showroomruimte biedt Luc van den Berg de mooiste ingrediënten voor uw nieuwe keuken of badkamer.

IMG_9828-kopiëren-683x1024.jpg

EEN VOORPROEFJE VAN DE SFEER

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

5mei-17.jpg

INNOVATIE & INSPIRATIE

Onze aanpak

Als wij uw inspiratiemap voor uw keuken of badkamerontwerp hebben ontvangen, nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom in Leiden. Bij het kopen van een badkamer of keuken wilt u de materialen natuurlijk in het echt zien en voelen.

We bespreken uw wensen en brainstormen over een optimale indeling van uw badkamer of keuken. Aan de hand van uw wensen en het bedrag dat u wilt investeren, maken wij een voorstel en ontvangt u een vrijblijvende offerte. Heeft u er een goed gevoel bij en hebben wij u overtuigd? Dan gaan we samen een commitment aan en gaan wij aan slag. Onze monteur komt bij u langs voor technisch advies en wij maken een definitieve offerte (incl. montagekosten) en 3D-tekening. Als uw order definitief is, maken wij afspraken over installatie en levering van de tegels en het sanitair – door onze eigen bezorgdienst. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Onze aanpak

INNOVATIE & INSPIRATIE

Wat kost een badkamer?

Bij Luc van den Berg koopt u al een complete badkamer vanaf € 4.201, exclusief montage. Uw uiteindelijke investering is afhankelijk van het aantal componenten zoals materiaalkeuzes en uiteraard het formaat van de badkamer.

Afhankelijk van de oppervlakte van uw badkamer kunt u gemiddeld de volgende componenten plaatsen:
– 1.80 m x 2.50 m: douche, toilet, wastafel, radiator
– 2.50 m x 2.50 m: bad, douche, toilet, wastafel, radiator
– 3.50 m x 2.50 m: bad, dubbele douche, toilet, dubbele wastafel, radiator

Vacatures

WERKEN IN DE MOOISTE SHOWROOM VAN NEDERLAND

VACATURES

MAGAZIJN BEHEERDER MET SPIERKRACHT

36 uur per week

Luc van den Berg is een toonaangevende sanitair winkel in de regio Leiden, met eerste klas kwaliteit tegels en sanitair. Naast deskundigheid is vooral onze service een sterk punt.Het betreft een fulltime functie, gericht op het beheren van onze goederen en voorraden in het magazijn. Ook verzorg je het ontvangst, de uitgifte en het bezorgen van goederen naar klanten.

Onder de producten zijn het voornamelijk sanitair onderdelen en tegels, vandaar dat naast een rijbewijs B en een vorkheftruck certificaat er voldoende spierkracht vereist is.

bottom of page