top of page

Compacte rustgevende badkamer met verrassende en luxe elementen

“Deze badkamer straalt luxe uit dankzij de zorgvuldig gekozen indeling en materialen.”

Creatief gebruik van de ruimte

Voor deze verrassende badkamer is er creatief gebruik gemaakt van de ruimte! De badkamer is vrij compact en heeft geen standaardafmetingen, wat heeft geleid tot een unieke en doordachte inrichting. De badkamer heeft een ongewoon hoekje, maar dit is getransformeerd tot een onmisbaar douchebankje. Deze biedt niet alleen zitruimte maar ook een plek om douchespullen binnen handbereik te hebben, zodat de ruimte volledig wordt benut. De inbouwdouche met thermostaatkraan biedt een luxe douche-ervaring. De glazen schuifdeur naar de douche bespaart ruimte en zorgt voor een naadloze overgang. Daarnaast heeft het slimme gebruik van het nisje geleid tot een luxueuze toevoeging in de douche: een Sunshower met UV-straling. Onder de douche is de ultieme manier om een kleurtje op te bouwen en vitamine D op te nemen; een wellness-ervaring in eigen huis. Ondanks de compacte ruimte, straalt de badkamer rust en luxe uit dankzij zorgvuldig gekozen elementen en materialen.


Kleuren en materialen

De wanden zijn bekleed met marmerlook keramische tegels die tot aan het plafond reiken, wat de ruimte hoger en chique laat aanvoelen. Daarnaast zijn de tegels makkelijk in onderhoud. Keramische tegels zijn op het gebied van hygiëne de ideale optie, omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn. De badkamer is voorzien van een witte design radiator die perfect past bij de marmerlook tegels, waardoor er een harmonieus en rustig geheel ontstaat.


Badkamermeubel en details

De wastafel heeft een verhoogde kraan en een grijs composiet blad. Deze sluit naadloos aan bij de kleur van het meubel zelf. Dit zorgt voor een samenhangend kleurenpalet en een strakke uitstraling. De ronde wasbakken geven de ruimte een elegante rustige touch, evenals de verchroomde kranen en andere details in de badkamer. De badkamer heeft een verlaagd plafond met spotjes, wat bijdraagt aan een knusse en intieme sfeer. De spots zorgen voor gelijkmatige en sfeervolle verlichting.


Deze compacte badkamer laat zien dat luxe en functionaliteit samengaan, zelfs in een kleinere ruimte. Met slimme elementen als een douchebankje, een Sunshower en marmerlook tegels, is een ruimte gecreëerd die zowel praktisch als luxe is.

lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page