top of page

Design toilet en luxe gastenbadkamer

''Opvallend in dit design toilet is het rood/oranje kleurgebruik op de wanden en de gouden Marokkaanse tegels met schubbenpatroon op de achterwand.''


In een nieuwbouwvilla in het Groene Hart realiseerde Luc van den Berg twee badkamers en een design toilet. Het resultaat mag gezien worden! Luc kreeg de vrije hand bij het ontwerp van de gastenbadkamer en het kleurrijke design toilet.


Luxe marmeren badkamer

De gastenbadkamer is ruim opgezet en krijgt een luxe uitstraling door het gebruik van bruine marmerlook tegels (Frappuchino), gecombineerd met groot formaat witte en bruine tegels van 1.20 x 1.20 cm. Het hoogglans zwarte badkamermeubel (maatwerk) is uitgevoerd met een wit solid surface topblad met waskommen erin verlijmd. In de kast die in deze badkamer is geplaatst, komt het zwarte element weer terug. De chromen inbouwkranen bij de wastafel zijn van Bongio (Aqua). In de douche zijn chromen inbouwkranen verwerkt, met en staafhanddouche en een regendouche (T-Mix). Het mat witte randloze wandcloset dat in deze badkamer netjes naast een muurtje is geplaatst, heeft een softclose zitting.


Design Toilet

Opvallend in dit design toilet is het rood/oranje kleurgebruik op de wanden en de gouden Marokkaanse tegels met schubbenpatroon op de achterwand. De spiegel in de nis loopt door tot het plafond, wat een extra ruimtelijk effect geeft. In de nis is een maatwerk eikenhouten meubel geplaatst, met een mat wit solid surface topblad en opzetkom van het zelfde materiaal. De inbouwkraan is van Progressive. Op de vloer een grootformaat grijze vloertegel van 120 x 120 cm. Het witte wandcloset is randloos en heeft een softclose toiletzitting.


lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page