top of page

Een luxe grijze badkamer met discrete nisjes

''Een moderne grijze badkamer voorzien van alle gemakken''


De tegels van deze badkamer hebben een grootformaat van 100 x 100 cm. Niet alleen maakt dit elke ruimte optisch groter, ook in onderhoud is het een stuk eenvoudiger, doordat je aanzienlijk minder voegen hebt. Omdat het zo’n eenheid op vloer en muur creëert, draagt het ook bij aan het rustige karakter dat extra aangezet wordt door de grijze marmerlook.


Badkamermeubel en wastafel

De ader van het marmer steekt perfect af bij het mat witte toilet, de solid surface opzetkommen en topblad. Het onbesmette wit geeft weer de luxe uitstraling die je ook ziet in de rest van het badkamermeubel: het zwevende meubel met de twee lades is van massief eikenhout. De rechte lijnen staan prachtig in contrast met de ovalen wasbakken, die beide even breed zijn als de ronde spiegels erboven. Door de indirecte verlichting achter de spiegels, kan er een fijne ambiance gecreëerd worden. De chromen mengkranen zijn netjes in de tegels verwerkt.


Toilet en regendouche

Ook het toilet past bij de witte accenten, en zit discreet verstopt in een nis. De nis is precies één tegel breed – er zijn geen naden of voegen te zien. Het toilet zweeft rustig tussen de muren in.

Aan de andere kant van de muur bevindt zich de douche, die ook een eigen ingetogen nisje heeft met daarin een praktisch zitje. Afgeschermd achter de op maat gemaakte glazen wand zitten de inbouwkranen die de hand- en regendouche bedienen. De regendouche is bevestigd aan het verlaagde plafond, tussen de spotjes die de ruimte verlichten. Zowel de douchekoppen als kranen en glijstang zijn van chroom. De waterafvoer is netjes weggewerkt door een tegeldrain, in de breedte van het zitje.

Het derde nisje, rechts van het badkamermeubel, biedt extra opbergruimte. De planken zijn van hetzelfde massieve eikenhout als het meubel.lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page