top of page

Harmonieuze badkamer met zachte kleuren en speelse patronen

Deze badkamer combineert luxe met praktische elementen, waardoor elke dag hier beginnen en eindigen een genot is.

Rust en stijlvolle accenten

Deze badkamer wordt gekenmerkt door een hoog plafond en natuurlijke licht. Zo is er gekozen voor een maatwerk douchecabine met een schuifdeur, om de ruimte optimaal te benutten. Dit zorgt voor een ruime in- en uitstap en past perfect bij de rest van het ontwerp. Het frame van de douchecabine past namelijk moeiteloos bij de geborstelde nikkel kranen, zo vormt de badkamer één samenhangend geheel. Aangrenzend aan de douche volgt een back-to-the-wall bad, dit is een semi vrijstaand bad en deze heeft opvallende ronde contouren. Het design biedt een vriendelijke doorloop en overgang naar het balkon. Het muurtje tussen het bad en de douche heeft aan beide kanten een nis met subtiele verlichting, dit geeft een sfeervolle touche voor een extra ontspannen badkamer ervaring. Verder is de badkamer voorzien van spotjes in het plafond en vloerverwarming, zodat comfort en functionaliteit geïntegreerd zijn.


Rustige kleuren en speelse tegels

Voor de vloer- en wandtegels is er gekozen voor een groot formaat, namelijk: 60x120cm in de kleur ecru. De wand wordt afgewisseld met een speelse decortegel van 60x60cm in het blauw. De tegel voegt een vleugje kleur en dynamiek toe aan de badkamer, zonder te overheersen. Om extra balans te creëren is de wandtegel tot halverwege de muur doorgevoerd, zo is het niet één groot tegelpaleis. Het lijkt bijna alsof de kleuren van de badkamer in elkaar overvloeien, waardoor er een rustgevende, harmonieuze sfeer ontstaat.


Badkamermeubel en eyecatcher spiegel

Het solid surface blad in mat wit, is perfect afgestemd op de ruimte. Dit blad van 150 cm in de lengte en 46 cm in de diepte, heeft twee elegante tweegats kranen die uit het blad komen. De aparte bediening en uitloop van de kranen geven een luxueuze touche aan het geheel. Onder het blad schitteren grote lades met een luxe houtlook in Sherwood Brown, een kleur die authenticiteit uitstraalt en de ruimte contrast en diepte biedt. Binnenin de lades zit een extra lade verborgen die extra ruimte en structuur creëert. De grote ronde spiegel, is letterlijk en figuurlijk een blikvanger. Hij benadrukt de hoogte van de ruimte met een diameter van 140cm. De spiegel is voorzien van LED-bediening en heeft een ingebouwd verwarmingssysteem, zodat hij niet beslaat. Op deze manier voegt deze spiegel niet alleen functionaliteit toe, maar ook een gevoel van ruimte en luxe.

lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page