top of page

Luxueuze badkamer met avontuurlijke betegeling

''Een interieur om van te dromen, door de ultieme bundeling van functionaliteit, sfeer en luxe.''

Vandaag nemen we een kijkje in deze luxe badkamer die wij recentelijk gerealiseerd hebben. Een interieur om van te dromen, door de ultieme bundeling van functionaliteit, sfeer en luxe.


Betegeling

Deze samensmelting begint al met de betegeling. De eerste soort tegels die wij hebben gebruikt zijn van grootformaat (60 cm bij 60 cm), op zowel de wanden als op de vloer. Naast dat ze makkelijk schoon te houden zijn, creëert de grootte van de tegel een ruimtelijk gevoel en houdt het de badkamer rustig. Contrasterend hieraan zijn de kleinere hexagon tegels van natuursteen in verschillende tinten. Doordat ze in mozaïek geplaatst zijn, zowel op het muurtje als in de betegelde nisjes, geven ze een speelsheid aan de badkamer en breken ze de ruimte op.


Ruimte en indeling

Het muurtje in combinatie met het grijze glas geeft je privacy, maar maakt de badkamer ook een stuk opener. Dit wordt extra aangesterkt doordat het glas niet tot het plafond doorloopt. Daarbij draagt de spiegel ook bij aan de ruimtelijkheid – natuurlijk door de reflectie, maar ook door de LED-lampen erin. Functioneel én sfeervol. De matte rand in het glas geeft een additionele lijst van licht.


Badkamermeubel

Gelijk aan de breedte van de spiegel, hangt een badkamermeubel. De twee chromen opbouwkranen stromen allebei uit in de grote keramieken wasbak, eronder zijn twee brede, greeploze lades. Het wit van de wasbak contrasteert mooi met het aardse van het taupe, en is een echte eyecatcher tussen de rustige, grijze tegels.


Inloopdouche

Ook aan comfort geen gebrek, met zowel een bad als een douche. Achter het grijze glas kan je zowel de regen- als de handdouche zien, waartussen gewisseld kan worden dankzij de thermostaatkraan. Het bad van acryl heeft inbouwkranen en ook een handdouche.

De aardse tegels in combinatie met het wit, geven de badkamer een rustige uitstraling en dragen de frisse luxe uit waarin je je compleet onder wil dompelen.lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page