top of page

Moderne badkamer met warme en natuurlijke elementen

Een blik in deze badkamer onthult een harmonieus samenspel van functionaliteit en verfijnde esthetiek.

Tegels

Een blik in deze betoverende badkamer onthult een harmonieus samenspel van functionaliteit en verfijnde esthetiek. Met grijze vloer- en wandtegels van groot formaat wordt een ruimtelijk effect gecreëerd. De tegels reiken tot aan het plafond, dit is niet alleen voor het oog aantrekkelijk, maar ook praktisch in onderhoud. De ruimte is open en nodigt uit tot ontspanning. De wanden zijn getooid met een elegante decortegel, waarvan het houtachtige motief subtiel achter het bad en in de douche is aangebracht; een verrassend element dat warmte en karakter toevoegt aan de ruimte. De combinatie van de houtlook en moderne tegels creëert een gebalanceerd geheel.


Het meubel

De royale wastafel maakt het gemakkelijk voor het hele gezin om zich tegelijkertijd klaar te maken voor de dag of avond. De houtlook lades zijn een mooie aanvulling op de houtlook decortegel. Het wastafelblad heeft een verfijnde matte structuur, samen met de tijdloze kranen biedt deze een strakke look en feel. De rechthoekige spiegel strekt zich horizontaal uit en wordt van bovenaf verlicht voor een helder effect. Het is de perfecte combinatie van natuurlijke en moderne elementen.


Details

Het oog voor detail is evident in deze badkamer. De matte afwerking zien we ook terug bij de elektrische radiator in soft zwart. De kranen en douchekop zijn van geborsteld nikkel en voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel. De matte elementen worden gecontrasteerd met hoogglans oppervlakken en nissen, deze bieden een moderne touche.


Inloopdouche & bad

De inloopdouche en het bad beloven een luxueuze spa-ervaring. De douche en het bad sluiten naadloos op elkaar aan, omdat ze dezelfde materialen combineren: houtachtige decoratieve tegels, grote grijze tegels en glanzende oppervlakken.


Deze badkamer is doordrenkt met alles wat u nodig heeft voor een oase van rust en comfort. Met zijn strakke lijnen, warme houtaccenten en aandacht voor detail biedt deze badkamer een uitnodigende plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag.

lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page