top of page

Praktische strak en frisse badkamer in natuurtinten

''Een strak en fris design combineert het praktische met het esthetische.''

Een strak design met moderne meubels, eigentijds doch tijdloos, aards en vriendelijk voor het oog. Vanuit die visie heeft Luc van den Berg onlangs deze strak en frisse design badkamer in Bergschenhoek verwezenlijkt. De volledige ruimte is compleet benut en combineert het praktische met het esthetische.


Betegeling

De aardsheid van deze badkamer begint al bij de basis: de tegels. Door zowel de grond als de muren te bedekken met grootformaat tegels (75 cm bij 75 cm) in een tint tussen wit en beige, wordt er een ondergrond geboden waarbij je nog alle kanten uit kan.


Badkamermeubel en wastafel

Voor deze badkamer is gekozen om te combineren met wit solid surface en massief eikenhout. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het vrijhangende badkamermeubel van twee meter lang, waarbij de vlam van de houten lades doorloopt over de hele lengte en de twee wasbakken naadloos geïntegreerd zijn in het topblad. De ingebouwde mengkranen van geborsteld nikkel en daarboven de verlichte spiegelkast zorgen voor een aanvullend gevoel van luxe.

Het gestucte plateau onder de LED spiegel creëert een extra element van rust.


Toilet en regendouche

Dat design en functionaliteit geprononceerd samen kunnen gaan, wordt ook bewezen in de verdere meubels. Zo is het keramieken urinoir met zijn softclose deksel discreet en ingetogen, evenals de regendouche met glijstang. De inbouwnis van solid surface is een onverwachte eyecatcher, tegenover de subtiele tegeldrain die het water afvoert.


Het afzonderlijke toilet heeft dezelfde tegels. Het fonteintje herbergt een schapje dat dient als opslag en het hangende toilet heeft een softclose zitting.


Dankzij de natuursteen look in de tegels is deze strak en frisse design badkamer in al zijn rust en eenvoud een lust voor het oog. De frisheid van de witte meubels versterken de luxe sfeer en geven de kans om écht te ontspannen!


lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page