top of page

Rustieke luxe badkamer met neutrale kleuren en mooie materialen

We zijn wéér verliefd. Hoe mooi en rustiek kunnen neutrale kleuren uitvallen?! Het gebruik van verschillende materialen en afwerkingen in deze badkamer zorgen voor diepte en speelsheid op de muren, met een luxe effect.

Betegeling


Tegels, tegels en nog eens tegels. Waar je tien jaar geleden nog beperkte keuze had in beperkte maten, kun je nu keuze stress krijgen in het enorme aanbod. Grote badkamertegels worden groter en kleine badkamertegels worden kleurrijker en gecombineerd op vele manieren. In deze badkamer is de keuze gevallen op de 1 bij 1 meter grote badkamervloertegels in een grijsachtige taupe betonlook kleur. Om een extra mooi geheel te creëren zijn deze vloertegels ook als wandtegels gebruikt.

Om extra sfeer te creëren achter het bad, is daar gekozen voor een strook verticale kleine wandtegels van 6 cm bij 24 cm in de kleur ‘Neutral’ met glanseffect. Een ideale oplossing als je toch iets anders en iets extra’s wil in de badkamer, maar niet zo avontuurlijk bent met kleuren.


Bad & douche


Het kleurgebruik op de muur met het tegeleffect, plus het prachtige vrijstaande bad van 180 cm bij 80 cm in mat wit, zorgt voor een waar wellness-hoekje in deze badkamer. Voor alle inbouwkranen is gekozen voor de kleur ‘gun metal’, evenals de rest van de accessoires. De douche heeft een thermostaatkraan met omstel. Een omstel binnen een kraan zorgt ervoor dat er meerdere soorten standen gekozen kunnen worden, zoals een regendouche effect. Verder heeft deze douche nog een mooi maatwerk douchescherm met mat zwart frame en inbouwnisjes.


Meubel en accessoires


De ronde zwarte spiegel hangt in een verzonken frame, inclusief touch-dimmer en automatische verwarming. Het meubel is op maat gemaakt en afgewerkt met een composiet wastafel en weer dezelfde ‘gun metal’ kleur inbouwkranen. Verder is er nog handig gebruik gemaakt van de ruimte door opbergruimtes te creëren op loze stukjes, zoals tussen de douche en de wastafel.

lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page