top of page

Stijlvolle badkamer met groot formaat marmerlook tegels en maatwerk meubels

"Luxueuze badkamer met groot formaat Slabs tegels en op maat gemaakte badkamermeubels"

Natuurlijke tinten, grote tegels en strak maatwerk. Luc Van den Berg realiseerde deze stijlvolle badkamer met groot formaat Slabs tegels in marmerlook, meubels op maat en ingebouwde accessoires. De badkamermeubels, spiegels en glazen douchewanden zijn op maat gemaakt en perfect ingemeten, zodat alle ruimte optimaal wordt benut. De zwevende meubels en ingebouwde accessoires zorgen voor comfort en makkelijk onderhoud.


Groot formaat Slabs marmerlook tegels

Creëer je eigen wellness-beleving met deze geweldige marmerlook Slabs tegels van 120 cm bij 270 cm. Slabs tegels zijn de grootste keramische marmerlook-tegelplaten die gemaakt worden en ze zorgen voor een luxe en rustige uitstraling in de badkamer. Doordat het aantal voegen tot een minimum wordt beperkt, ontstaat er een mooi geheel en krijg je het gevoel dat je tegen echt marmer aankijkt. Slabs tegels zijn een echte eye-catcher in deze badkamer en zijn geschikt voor zowel de vloer als de wand. De natuurlijke look  is goed te combineren met iedere kleur of stijl.


Ook voor de vloer is gekozen voor een stormachtige, groot formaat tegels. De donker-grijze kleur zorgt voor een mooi contrast tegenover de lichte, marmerlook Slabs tegels, waardoor die er nog meer uitspringen. Het natuurlijke verloop van de enorme tegels zorgen niet alleen voor een stijlvol en optisch ruimtelijk effect, ze zijn ook nog eens erg praktisch. Minder of geen voegen, betekent natuurlijk minder schoonmaakwerk. En wist je dat de ruimte met groot formaat tegels rustiger en groter oogt? Kijk hier meer tegelinspiratie.


Badkamermeubels op maat

De badkamermeubels zijn perfect ingemeten zodat er geen enkele centimeter onbenut blijft. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. Het strakke design van het zwevende badkamermeubel gecombineerd met de even brede spiegel zorgt voor uniformiteit in de stijlvolle badkamer. De spiegels hebben een dubbele functie met de verborgen opbergruimtes, waar nog meer ruimte en eenheid gewonnen wordt.


Inloopdouche met extra regendouchekop

De inloopdouche is van alle gemakken voorzien. Met zowel een gewone douchekop als een regendouchekop staat comfort hier garant. De glazen douchewanden zijn perfect ingemeten en zorgen voor een extra ruimtelijk effect. Het glas zorgt er ook mooi voor dat er niets van het daglicht verloren gaat.


Alle accessoires in de badkamer zijn minimalistisch en netjes weggewerkt in de muur. Ook de ingebouwde nisjes in de douche zorgen voor een mooi geheel en zijn erg handig om de badkamer altijd netjes te kunnen houden. De badkamer wordt zo niet alleen super strak in design, maar ook nog eens erg makkelijk in onderhoud.


Meer weten?

Heb je een mooi meubel gezien, maar is het niet de juiste maat? Of zoek je ook zo’n stijlvolle badkamer met groot formaat marmerlook tegels en meubels op maat? Bij Luc is alles mogelijk. Alle meubels in de showroom kunnen namelijk op maat gemaakt worden. Van de mooiste materialen tot aan dat bijzondere op maat gemaakte blad uit Italië: Bij Luc regelen we het voor je.  We denken graag met je mee, om ook van de kleinere ruimtes en grote beleving te maken.lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page