top of page

Unieke eigentijdse badkamer met drie verschillende soorten tegels

"De luxe donkerblauwe wandtegels gecombineerd met de speels oranje patroontegels op de vloer maken deze badkamer echt uniek."

Sommige tegelcombinaties liggen niet voor de hand, maar zorgen voor een geweldig eindresultaat! De badkamertegels die in deze badkamer zijn gecombineerd, zijn daar een heel mooi voorbeeld van: de Portugese patroon decortegels geven een speels en kleurrijk effect en de mooie kleur donkerblauw, zie je terug in de donkerblauwe vierkante tegels van 10x10cm.


Luxe badkamertegels

Badkamertegels zetten echt de basis en de toon voor de hele sfeer in de badkamer. In deze droombadkamer is de keuze gevallen op drie totaal verschillende soorten tegels: grote grijze tegels van 60x120cm, donkerblauwe vierkante tegels van 10x10cm en de frivole Portugese patroontegels van 20x20cm met oranje, lichtblauw en donkerblauw in bloempatroon. De ene tegel is mooi rustiek en neutraal, de ander geeft de badkamer een unieke, gezellige uitstraling.


Maatwerk badkamermeubel en zwarte kranen

De mooie warme sfeer van de badkamertegels wordt hier prachtig gecombineerd met een vintage houten badkamermeubel met een robuuste wasbak van natuursteen. Voor de accessoires is gekozen voor moderne inbouw kruisgreep kranen in matzwart, evenals voor de handdouche en douchekop.


Inbouw bad en inbouwnisjes

Het witte ligbad is hier prachtig weggewerkt met de kleine donkerblauwe badkamertegels van 10x10cm. De strakke lijnen van het bad en de tegels vormen een mooi geheel van de rechthoekige spiegel en het lijnenspel van het op maat gemaakte badkamermeubel. Ook is er in de douche extra ruimte gecreëerd door middel van een wit inbouwnisje. Handig om de badkamer netjes en schoon te houden.

lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
lvdb-4.jpg
Behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?
bottom of page