top of page

Bagno Metallo luxe baden en wastafels
Luca Sanitair is gespecialiseerd in Italiaans design van hoogwaardige kwaliteit. Na de oprichting in 2002 is Luca Sanitair uitgegroeid tot een groothandel met een compleet assortiment in luxe sanitair producten.


High end vrijstaande baden en opzetwastafels met een luxe metaalcoating


Luca Sanitair heeft een nieuwe serie gelanceerd genaamd Bagno Metallo, die bestaat uit high-end baden en wastafels met een luxe metaalcoating. De coating is op ambachtelijke wijze aangebracht en bestaat uit zuiver metaal. Er zijn acht verschillende afwerkingen beschikbaar, zoals Dark Steel, Gold Brass en Copper. Het metaal is zuiver, sterk en duurzaam en hecht goed aan baden en wastafels gemaakt van solid surface en mineral stone. De Bagno Metallo serie is bedoeld om de badkamerbeleving van klanten te verbeteren en is exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde verkooppunten, waaronder - kunnen we met trots zeggen - Luc van den Berg.


Hoogwaardig vakmanschap in sanitair design


De Bagno Metallo serie bestaat uit een selectie van luxe, vrijstaande baden en wastafels die behandeld zijn met een luxe metaalcoating. Dit betreft een koud vloeibaar metaal dat op ambachtelijke wijze aangebracht wordt met een spatel. Door deze handmatige manier van bewerken, ontstaan producten die elk een unieke kleur of reliëf bevatten. Geen enkele coating is exact hetzelfde. Het metaal is zuiver, sterk en duurzaam en heeft als eigenschap dat het niet breekt of bladdert. Daarnaast hecht het zeer goed op baden en wastafels van de materialen solid surface en mineral stone.


De kleuren van de speciale metaalcoating


Er zijn acht afwerkingen beschikbaar voor de producten van Luca Sanitair's Bagno Metallo serie, waaronder Dark Steel, Gold Brass en Copper. Om de oorspronkelijke kleur van het metaal te behouden, kan een beschermlaag toegevoegd worden. Deze coating bestaat uit zuiver metaal dat op ambachtelijke wijze is aangebracht met een spaan of spatel, wat zorgt voor unieke kleuren en reliëfs. De coating is sterk, duurzaam en hecht goed op baden en wastafels van solid surface en mineral stone.


Ben je nieuwsgierig geworden naar de luxe Bagno Matello baden van Luca Sanitair? Bezoek dan onze showroom in Leiden om het met eigen ogen te zien of laat je inspireren op onze website.

Comments


bottom of page