top of page

Douche wc voor optimale hygiëne

Bijgewerkt op: 20 sep. 2022Steeds meer mensen kiezen voor zacht reinigend water voor de toilethygiëne. Niets reinigt prettiger en zachter dan (warm) water – uw auto wast u tenslotte ook niet met papier. Een bidet is een optie maar daarvoor is vaak geen plek in het toilet of de badkamer. Een toilet met ingebouwde douche (bijvoorbeeld de douchewc van Geberit) of de Luca roll-in handdouche – die u naast het toilet plaatst, bieden een praktische en hygiënische oplossing.


De voordelen van een toiletdouche


Een douchetoilet heeft een aantal voordelen: * het is een luxe toevoeging aan uw toilet * u verbruikt minder papier, goed voor het milieu * een douchetoilet is handig voor senioren die niet (meer) zelfstandig naar het toilet kunnen * de douchewc biedt extra hygiëne voor vrouwen


De AquaClean douche wc van Geberit


De AquaClean douchetoilet van Geberit geeft u met één druk op de knop een fris gevoel. De verborgen douchearm komt tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een warme waterstraal. U kunt gewoon blijven zitten. Dat maakt de douchewc praktisch en hygiënisch. U kunt zelf de intensiteit en temperatuur van de douchestraal instellen. Als u eenmaal gewend bent aan het schone gevoel, wilt u het niet meer missen.


Extra comfort functies douchetoilet


Geberit biedt u naast de douchefunctie een aantal extra comfortfuncties. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u extra functies als de WhirlSpray douchetechnologie, oriëntatielicht, de zachte ladydouche, geurzuivering, warme luchtföhn, praktische afstandsbediening en andere opties, zoals een verwarmde zitting kiezen. Zo wordt een bezoek aan het toilet een koninklijke ervaring!


Luca Roll-in handdouche


De Luca roll-in handdouche gebruikt u als hygiënedouche bij het toilet en kunt u combineren met een inbouw stopkraan. Het gebruik van de handdouche is simpel. U neemt de handdouche uit de houder en trekt de slang uit de muur. Door het automatische blokkeersysteem blijft de douche hangen op de door u gewenste lengte. Na het gebruik drukt u op de ophanghouder en glijdt de slang soepel terug in de muur en zet u de handdouche op de houder.


De details van de Luca roll-in handdouche


* Compacte inbouwdiepte (70 mm) * Te installeren bij wandafwerking tot 15 mm dik * Leverbaar in chroom, mat zwart, RVS-Look (geborsteld nikkel)


Montage


Laat het plaatsen van een douchewc bij voorkeur over aan de specialist. Luc van den Berg neemt samen met u uw wensen door en kijkt welke opties bij u passen. Kiest u voor een ingebouwde thermostaat? Verwarmde zitting? Alleen een zitting, een roll-in handdouche of een totaaloplossing van bijvoorbeeld Geberit, Luca, TECE of Duravit? Wij adviseren u graag!


Comments


bottom of page