top of page

Gaggenau bij Luc van den Berg


“The difference is Gaggenau”


Gaggenau is een exclusief merk keukenapparatuur waar hoogstaande kwaliteit, designkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan. Gaggenau maakt het verschil door producten voor de keuken te ontwikkelen van duurzame materialen en een strak design. Het moderne design geeft ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een kookplaat op maat te creëren of greeploze ovens te installeren.


“Gaggenau is een exclusief merk keukenapparatuur waar hoogstaande kwaliteit, designkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan.”


Al 3 eeuwen topkwaliteit

Het begon allemaal drie eeuwen geleden in het Zwarte Woud in Duitsland. In het plaatsje Gaggenau, stond een ijzersmederij waar producten met de hand gemaakt werken van duurzaam materiaal en hoge kwaliteit. Door de eeuwen heen is er natuurlijk veel veranderd en vooruitgang geboekt, maar een kwalitatief product leveren heeft altijd voorop gestaan.


Moderne technologie van Gaggenau in de Home Connect App.


De Home Connect app is een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparaten kunt bedienen via de wifi. Met de app kun je apparaten zoals de vaatwasser, wasmachine of oven starten of stoppen. Je kunt bijvoorbeeld ook de temperatuur van de koelkast wijzigen en je krijgt een melding als de deur niet goed is gesloten. Ook heb je alle handleidingen binnen handbereik en nog meer tips en tricks om jouw huishoudelijke apparaten in je keuken optimaal te gebruiken.


“Door de eeuwen heen is er natuurlijk veel veranderd en vooruitgang geboekt, maar een kwalitatief product leveren heeft altijd voorop gestaan.”De Flagship Showroom in Hoofddorp


In 2021 heeft Gaggenau in Hoofddorp als eerste locatie ter wereld een nieuw belevingsconcept uitgerold en Parijs, Brussel en Shanghai zullen volgen. Je kunt als consument op afspraak de showroom bezoeken en een groot assortiment materialen, looks en afwerkingen in real life bewonderen. Je kunt ook de keuken compleet laten uitvoeren met Gaggenau apparatuur. Je krijgt dan een bezoek thuis met een duidelijke uitleg, de juiste instellingen en 5 jaar garantie.


Virtuele tour van Gaggenau


Je kunt de exclusieve wereld van Gaggenau ook digitaal bezoeken via https://www.gaggenau.com/nl/experience/showrooms/virtueletour. Zo kun je als consument (of bedrijf) alle apparatuur ook van dichtbij bekijken.Comments


bottom of page