top of page

Groot formaat luxe badkamertegels

Bent u op zoek naar luxe badkamertegels in groot formaat voor de vloer of de muur? Luc Van den Berg heeft een groot assortiment tegels in allerlei soorten, maten en kleuren. In onze showroom in Leiden vindt u een uitgebreid aanbod aan marmeren tegels, natuursteen badkamertegels, mozaïek badkamertegels, vintage badkamertegels en nog veel luxer badkamertegels.


Luxe vloertegels en wandtegels van Living Ceramics en Original Style


Met luxe badkamertegels van Luc Van den Berg kunt u uw droombadkamer echt een unieke uitstraling geven. De vloertegels en wandtegels zijn van gecertificeerde topkwaliteit en we werken met de mooiste tegelmerken zoals Living Ceramics en Original Style.


Grote badkamertegels voor meer ruimte en minder onderhoud


Luxe badkamertegels sluiten volledig aan op de badkamertrends om uw badkamer tot een ware wellness om te toveren. Grote XL-badkamertegels zorgen voor optisch meer ruimte én minder onderhoud. Hoe groter de badkamertegel, hoe minder voegen je hebt en des te minder schoon te maken.


Groot Formaat XL Badkamertegels in marmerlook


De ontwikkeling van de badkamertegels is evolutionair te noemen. Waar tien jaar geleden vooral voor de kleur wit werd gekozen voor de badkamer en een 50x50cm badkamertegel al groot was, lopen de formaten van onze luxe badkamertegels nu op tot wel 270x120 cm. Zoals de Slabs badkamertegels in groot formaat marmerlook. Als je meer ruimte wilt creëren in de badkamer, zijn groot formaat badkamertegels een goede oplossing.


Groot formaat vloertegels in houtlook


Ook voor luxe vloertegels ben je bij Luc aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment vloertegels in bijvoorbeeld betonlook, marmerlook en houtlook. De luxe houtlook vloertegels zijn langwerpig en realistisch, zodat het bijna niet van echte houten planken te onderscheiden is.Met meer dan 30 jaar ervaring bent u voor luxe badkamertegels bij Luc Van den Berg absoluut aan het juiste adres. We zijn dé expert op het gebied van keukens, badkamers en vooral heel veel tegels. Bezoek onze showroom in Leiden voor meer inspiratie en deskundig advies.
Comentarios


bottom of page