top of page

Hexagon tegels

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022De hexagon (zeshoek) tegel wordt ook wel honingraat genoemd, vanwege vorm van de raten in een bijenkast. Luc van den Berg heeft een groot assortiment hexagon vloertegels en hexagon wandtegels, in diverse maatvoeringen en kleuren. Hexagon tegel in speelse vorm Hexagon tegels zorgen voor een levendig effect in uw badkamer of toiletruimte, of u ze nu op de wand plaatst of op de vloer. Het gebruik van verschillende kleuren zorgt voor een speels uiterlijk van de badkamer. Bij ons vindt u de zeshoek tegel in diverse uitvoeringen. BREED ASSORTIMENT HEXAGON TEGELS BADKAMER Bij Luc van den Berg vindt u een enorm assortiment zeshoek tegels, in heel veel kleuren en materialen. U vindt bij ons het grootste deel van het Britse tegelmerk Originalstyle, dat opvalt door zijn materiaal- en kleurgebruik.

ZESHOEK TEGELS IN DIVERSE MATERIALEN EN MATEN

Zeshoektegels zijn verkrijgbaar in keramiek, glas, natuursteen en terracotta. Met de laatstgenoemde geeft u uw badkamer een natuurlijke uitstraling. Kleine hexagontegels (vanaf 3 x 3 cm) kunt u gebruiken als decoratief mozaïek-element op bijvoorbeeld wanden, terwijl de grote hexagontegel (van wel 60 x 60 cm) zich goed laat verwerken op de vloer.


HEXAGONTEGELS GROEN… BLAUW… OF ZWART

U vindt bij ons een grote variatie aan kleur, of u nu op zoek bent naar een groene, zwarte, witte of blauwe zeshoek tegel. Ook kunt u bij ons terecht voor exclusievere tegels in bijvoorbeeld marmerlook of parelmoer. Om de tegel extra op te laten vallen in de badkamer, voorziet u de hexagontegels van contrasterende voegkleuren.


COMBINEREN MET HEXAGON TEGELS

Hexagon tegels laten zich goed combineren met andere tegels. Kiest u voor verschillende kleuren zeshoekige tegels op de vloer, dan kunt u mooie patronen leggen voor een eigentijds effect. Hexagon tegels op de wand laten zich goed combineren met bijvoorbeeld houtlook vloertegels. Houtlook tegels zorgen voor een natuurlijke uitstraling in uw badkamer of het toilet.
Comments


bottom of page