top of page

Houtlook wandtegels en vloertegelsEen trend in tegelland: houtlook tegels. Tegenwoordig zijn houtlook tegels zo realistisch dat ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. De vloer- of wandtegels van Luc zijn inmiddels razend populair voor gebruik in de woonkamer, badkamer of slaapkamer en ze zijn zelfs geschikt voor in de tuin.


Houtlook tegels zijn ideaal in onderhoud


Houtlook vloertegels zijn heel fijn in onderhoud: ze zijn goed bestand tegen water en krassen en ook geschikt voor een vloer met vloerverwarming. Keramiek kan namelijk heel goed de vloerverwarming begeleiden.


Houtlook tegels in allerlei kleuren en stijlen


Houtlook tegels zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en tinten en kunnen worden gebruikt in verschillende inrichtingsstijlen: van traditioneel tot modern of mediterraan geïnspireerd. Bij Luc Van den Berg kun je terecht voor houtlook vloertegels en wandtegels in de kleur die je wenst voor jouw badkamer, keuken of welke ruimte dan ook.


Houtlook tegels: zo realistisch, niet van echt te onderscheiden


Er is een nieuwe trend in tegels waarbij houten vloeren worden nagebootst met kwalitatieve houtlook tegels die zo realistisch zijn dat ze moeilijk van echt hout te onderscheiden zijn. Ze geven de indruk dat je op echt hout loopt en hebben knoesten en nerven die het hout echt realistisch doen lijken.


Houtlook tegels met vloerverwarming


Houtlook tegel zijn inmiddels ook steeds populairder omdat ze heel goed te combineren zijn met vloerverwarming. Keramiek kan warmte namelijk goed geleiden, wat zorgt tot snelle verwarming van de binnentemperatuur. Deze verwarmingsmethode verbruikt over het algemeen minder energie: dat moet helemaal als muziek in de oren klinken in een tijd als deze.


Houtlook tegels in verschillende afmetingen en legpatronen.


Buiten de keuze of je glans of mat kunt kiezen, kun je ook helemaal losgaan met legpatronen en afmetingen. Ga je voor visgraat of Hongaarse punt, en kies je voor brede of smallere planken? Kies je voor een houtlook met koude grijstinten of een tegel met warme bruintinten? Er zijn dus meer dan genoeg opties om aan je wensen te vervullen voor een echte houtlook vloer.


Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie tegels van grote merken zoals Original Style tegels en Living Ceramics tegels of bezoek onze showroom in Leiden en vraag onze ervaren medewerkers voor advies!

Comments


bottom of page