top of page

Interieurtrend: De Kleurrijke BadkamerDe kleurrijke badkamer is een interieurtrend die in 2023 steeds populairder wordt. Na jaren van witte en grijze badkamers omarmen mensen nu kleur in hun badkamer om een ​​gevoel van vrolijkheid en levendigheid toe te voegen aan deze veelgebruikte ruimte. In dit artikel zullen we bespreken waarom de kleurrijke badkamer een trend is geworden, welke kleuren populair zijn en hoe u een kleurrijke badkamer kunt creëren.


Waarom de kleurrijke badkamer een trend is geworden


Een van de belangrijkste redenen voor de opkomst van de kleurrijke badkamer is de groeiende behoefte aan zelfexpressie en individualiteit. Mensen willen hun persoonlijkheid weerspiegelen in hun huis en kleur is een geweldige manier om dit te doen. In de badkamer kan dit betekenen dat u kiest voor felle kleuren zoals geel, groen of rood om een ​​vrolijke en levendige sfeer te creëren.


Een andere reden voor deze trend is de toenemende focus op duurzaamheid en natuurlijke materialen in het interieurontwerp. Mensen willen steeds meer gebruik maken van duurzame en milieuvriendelijke materialen, en dit heeft zich vertaald naar de badkamer. Natuurlijke materialen zoals hout, marmer en steen worden steeds vaker gebruikt in combinatie met levendige kleuren om een ​​moderne en duurzame badkamer te creëren.


Welke kleuren zijn populair in de kleurrijke badkamer trend van 2023


Er zijn verschillende kleuren die populair zijn in de kleurrijke badkamer trend van 2023. Pastelkleuren zoals mintgroen, lichtroze en babyblauw zijn bijvoorbeeld perfect voor een zachte en romantische sfeer. Felle en gedurfde kleuren zoals oranje, geel en roze zijn perfect voor een energieke en vrolijke badkamer. Donkere kleuren zoals diepblauw en bosgroen kunnen worden gebruikt om een ​​gevoel van rust en ontspanning te creëren.


Hoe je een kleurrijke badkamer kunt creëren


Er zijn verschillende manieren om kleur toe te voegen aan de badkamer. Kleurrijke tegels en verf op de muren zijn de meest voor de hand liggende opties. Accessoires zoals handdoeken, zeepdispensers en tandenborstelhouders kunnen ook in felle kleuren worden gekozen om een ​​pop van kleur toe te voegen aan de badkamer. Verlichting kan ook worden gebruikt om kleur toe te voegen aan de ruimte. Bijvoorbeeld door het gebruik van gekleurde Ledlampen om een ​​sfeervolle sfeer te creëren.


Ben je geïnspireerd geraakt of heb je behoefte aan meer inspiratie of advies op maat?

Kom dan langs in onze showroom in Leiden!Comments


bottom of page