top of page

Keramisch Sanitair van Globo
Het Italiaanse bedrijf Ceramica Globo produceert onder meer wastafels, toiletten, wandclosets, hangende urinoirs, spiegels, badkamermeubels en douchebakken. Het merk is een opvallende speler in de markt, omdat de ontwerpers van Globo doorgaans voor niet-conventionele vormen en materialen kiezen.


Globo richt zich op de meest moderne en innovatieve trends op het gebied van keramisch sanitair en produceert producten zoals toiletten, wastafels en fonteinen van uitstekende kwaliteit. Het bedrijf, gevestigd in Castel Sant’ Elia Italië, is sinds 1980 succesvol in de Italiaanse industrie van badkamermeubelen en heeft een betrokken en professioneel team dat constant bezig is met het ontwikkelen van nieuwe, creatieve en stijlvolle producten.


Globo Innovatief waterbesparend toilet


Een voorbeeld van een innovatief product van Globo is het waterbesparende toilet Futuro Flush. Dit toilet is gemaakt van gerecycled materiaal en beschikt over een geëmailleerde sifon voor een efficiëntere spoeling en langere levensduur. Het toilet heeft een verbruik van 2,6/4 liter per spoeling en is uitgerust met een ingebakken reduceerring om het waterverbruik te verminderen. Het toilet is beschikbaar in drie moderne kleuren: glans wit, mat wit en mat zwart.


Onderhoud Keramisch Sanitair van Globo


Het onderhoud van keramisch sanitair is zeer belangrijk. Om kalk- en vlekvorming te voorkomen, is het raadzaam om het oppervlak schoon te maken met een zachte doek en een mild, niet schurend schoonmaakmiddel (zoals zeep). Daarna is het noodzakelijk om het oppervlak grondig na te spoelen en te drogen met een doek. Het gebruik van agressieve antikalk- en schuurmiddelen is ten zeerste af te raden, omdat deze het keramisch oppervlak kunnen beschadigen.

Comments


bottom of page