top of page

WoodUpp - Houten Akupanelen

Bijgewerkt op: 9 aug. 2022Goed nieuws! Met trots mogen we mededelen dat Luc van den Berg de enige leverancier in de bollenstreek is van WoodUpp. WoodUpp is een Deens en duurzaam bedrijf, opgericht in 2017, gespecialiseerd in houten akupanelen. Deze panelen zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een verbeterde akoestiek.


Eenvoudig op maat en snel te monteren


De kant-en-klare akoestische WoodUpp wandpanelen zijn eenvoudig op maat te maken en snel te monteren. Tevens ook een heel leuk project voor de doe-het-zelvers onder ons. De WoodUpp panelen kunnen in alle gewenste maten geleverd worden.


Alle producten van WoodUpp komen van de werkplaats in Ribe, Denemarken. Het is een combinatie van veel ervaring in hout en een grote passie voor duurzaam ondernemen en produceren. Ons klantenspectrum gaat van kleine doe-het-zelvers in eigen huis tot grote projecten over de hele wereld.


Akoestiek verbeteren


Vind je het moeilijk om te horen wat mensen zeggen? Problemen met slechte akoestiek zijn in veel kamers een groot probleem, maar met een lamellenwand of -plafond creëer je akoestisch welbevinden voor jezelf en de mensen met wie je je omringt.


Geluid bestaat uit golven en wanneer het geluid een hard oppervlak raakt, blijft het terugkaatsen in de kamer, waardoor er weerkaatsing ontstaat. De akoestische panelen breken echter en absorberen de geluidsgolven wanneer deze het vilt en de lamellen raken. Hierdoor wordt voorkomen dat het geluid weerkaatst in de kamer, wat uiteindelijk galm elimineert.


Akoestisch vilt is gemaakt van gerecycled plastic, wat betekent dat we een afvalproduct nemen en er iets nuttigs van maken. Het vilt absorbeert de geluidsgolven en dempt het geluid.


Laat je inspireren bij LucComments


bottom of page