top of page

Luxe baden

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022Op zoek naar een luxe bad voor uw badkamer? Transformeer uw badkamer tot wellnessruimte met een bad! Bij Luc van den Berg Tegels & Sanitair vindt u een groot assortiment luxe baden in diverse moderne kleuren. Acryl bad of mineral stone bad Door het gebruik van verschillende materialen zoals acryl, quaryl, solid surface en mineral stone zijn luxe baden steeds eleganter geworden. Een acryl/quaryl bad is licht in gewicht, waardoor u het bad makkelijker kunt plaatsen dan bijvoorbeeld een bad van solid surface of mineral stone.

Een luxe bad in vele vormen


U vindt bij ons uw vrijstaande of inbouw bad in verschillende vormen Of u nu zoekt naar een rond bad, een ellipsvormig bad, een rechthoekig bad of een kwartrond-bad; u vindt bij ons altijd het bad voor uw badkamer. We hebben al baden vanaf een breedte van 70 bij een lengte van 200 cm.


Luxe baden in kleur


Standaard wordt een acryl bad (of quaryl) geleverd in glans-wit of mat-wit. Bij bepaalde merken is het bad verkrijgbaar in een ral-kleur. Als u kiest voor solid surface-materiaal, dan kunt u kiezen uit diverse kleuren, zoals glans-wit, mat-wit en zwart. Luc van den Berg levert baden van diversen gerenommeerde merken zoals; Luca Sanitair, Riho en Sealskin.


Een luxe bad op maat


U kiest uw bad afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw badkamer. Wij passen het ontwerp van uw badkamer hierop aan en zorgen er uiteraard ook voor dat er voldoende doorloopruimte blijft. U kunt er dan ook voor kiezen om een bad met een afgeronde hoek te plaatsen (plaatje).


Vrijstaand of inbouw luxe bad?


Welk bad is voor uw badkamer het meest geschikt? U kiest voor een bad op pootjes als u uw badkamer een klassieke look wilt geven vrijstaand bad voor een ruimtelijk effect in uw badkamer traditioneel inbouw bad als er niet zoveel ruimte is in uw badkamer


Opbouwkraan, inbouwkraan of vrijstaande kraan


Een trend bij vrijstaande baden is de vrijstaande kraan, die voor een mooie en stijlvolle afwerking zorgt. Een opbouw-/ of inbouwkraan kunt u bij vrijwel alle andere baden plaatsen, al dan niet in combinatie met een (hand)douche of de roll-in shower.


Comentários


bottom of page