top of page

Mozaïek tegels badkamer

Bijgewerkt op: 20 sep. 2022Bij Luc van den Berg vindt u de grootste collectie mozaïektegels van Nederland. Of u nu zoekt naar keramische mozaïektegels, glasmozaïek tegels of natuursteen mozaïek; u vindt ze bij Luc van den Berg Tegels en Sanitair. Mozaïek tegels voor badkamers brengen met hun kleuren en vorm de finishing touch.

Mozaïek tegels in vele maten en kleuren

Bij een mozaïek tegel denkt u wellicht aan de traditionele 1 cm x 1 cm mozaïektegels. Maar er is zoveel meer. Denk aan bijvoorbeeld kiezels, schelpen of mozaïek in hexagon vorm of in stroken. Mozaïek is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, van goud tot zwart. Mozaïek tegels voor badkamer als sfeermaker Mozaïektegels worden standaard geleverd op matjes van veelal 30 x 30 cm. Dat maakt niet alleen het plaatsen makkelijker maar zorgt ook voor gelijkmatig voegwerk. Voor een vierkante meter muur heeft u zo’n 11 matjes nodig. Mozaïek wordt vaak als decoratief element geplaatst, bijvoorbeeld op de toiletwand of achter de wastafel.

Geschikt voor bijzondere vormen

Mozaïek brengt sfeer in uw badkamer en kan uitstekend toegepast worden op bijvoorbeeld ronde muren in uw badkamer. De kleine tegeltjes zorgen ervoor dat een matje makkelijk is te vouwen en af te snijden. Mozaïek is breed toepasbaar in uw huis. Denk aan de keuken, in het toilet of op andere plekken waar de details het verschil maken. De verschillende materialen hebben hun eigen verwerkingsmethode. Vraag uw adviseur om te juiste toepassing, of beter nog, laat ons uw wandtegels plaatsen. Meer dan 350 soorten mozaïektegels voor badkamer of toilet Luc van den Berg levert dan meer dan 350 soorten mozaïek tegels. Hier vindt u zeker de mozaiek tegel die u zoekt voor uw badkamer! Van de bekende merken Original Style en Terra Azur levert Luc alle tegels. Laat u inspireren op www.originalstyle.com.


Luc van den Berg levert daarnaast nog meer merken mozaïek tegels, waaronder o.a.:

  • Sicis

  • Bisazza

  • Decoluce
Comments


bottom of page