top of page

Keukeninspiratie bij Luc van den Berg


Bij Luc van den Berg vindt u de allernieuwste trends in keukens.

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken?

Wij helpen en inspireren u graag om uw droomkeuken samen te stellen, zodat u niets over het hoofd ziet. Een nieuwe keuken kopen doe je ten slotte maar een paar keer in het leven en daarom vinden we het bij Luc belangrijk om al uw keukenwensen te laten uitkomen!

Deskundig keuken advies

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen of ontwerpen van uw nieuwe keuken? Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en staan voor u klaar in elke stap van het proces: van idee naar ontwerp en van monteren tot installeren. Zij kennen het assortiment en geven persoonlijk advies op maat. Welke indeling, meubels en materialen gaan het worden? Onze adviseurs bekijken graag wat er binnen uw dromen en budget past. Ook in een kleine ruimte kunnen we uw wensen zeker realiseren. Bij Luc Van den Berg denken we namelijk in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Keuken monteren of aanpassen?

Geen zin om zelf uw keuken of badkamer te plaatsen? Of wilt u losse elementen, zoals het sanitair, vervangen? Onze monteurs helpen u graag met het juiste advies. We plaatsen, installeren en betegelen naar het gewenste eindresultaat. En, wij zijn pas tevreden als u dat bent! Eén ding is zeker: bij Luc van den Berg slaagt u gegarandeerd voor de keuken of badkamer die perfect aansluit op al uw wensen!Comments


bottom of page