top of page

Wastafel op maat

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022
De traditionele wastafel heeft het veld moeten ruimen voor een design wastafelblad op maat, vaak geplaatst in combinatie met een strakke wastafel opzetkom. Het wastafelblad op maat plaatst u in uw badkamer of toiletruimte. U kiest een wastafel van hout, of laat het blad uitvoeren in Solid Surface, natuursteen of composiet. Een standaard maat is in de meeste gevallen ideaal vanwege de snellere levertijd maar een wastafelblad op maat past precies in uw badkamer èn is vaak ook volgens uw eigen ontwerp uit voeren. De wastafelbladen van nu zijn elegant en geven u de kans uw badkamer zelf vorm te geven.

Twee wastafelbladen boven elkaar

Voor een open en ruimtelijk effect plaatst u twee Solid Surface wastafelbladen boven elkaar. Op het bovenste blad plaatst u een wastafel kom. Nadeel is wel dat u op de onderste plank minder op kunt opbergen dan wanneer u kiest voor bijvoorbeeld lades onder het wastafelblad; de losse badkamerspulletjes laten zich handiger opbergen in lades.

Badkamer wastafel op maat plaatsen

Een wastafelblad op maat kunt u op verschillende manieren (laten) plaatsen. U plaatst het blad direct op het badkamermeubel, of plaatst het zwevend, net erboven. Ook heeft u de mogelijkheid om de wastafel precies passend tussen twee muren te laten plaatsen. De combinatie van een blad en waskom kan op verschillende manieren. U plaatst de waskom er direct op, laat ‘m er tot halverwege inbouwen of totaal in het wastafelblad op maat zakken. Bij het bepalen van uw keuze weet u direct hoe dik uw wastafelblad dient te zijn.


Badkamer wastafel kom in vele kleuren

Bij Luc van den Berg kijkt u uw ogen uit en kiest u uit diverse vormen en maten wastafels en waskommen; ovaal, rond, vierkant, rechthoekig, hoog en laag. En wie denkt dat wastafels alleen in wit beschikbaar zijn, heeft het mis. De moderne wastafel kom is beschikbaar in wit, beige, zwart, kiezel/grijs of groen.En natuurlijk mat of glanzend. Nieuw is de wastafel in keramisch marmer. Deze is uitgevoerd in marmer maar reinigt u net zo makkelijk als keramiek. De mat zwarte wastafel kom is er in verschillende modellen en materialen, bijv. in Solid Surface of keramiek.


Merken wastafels op maat


In de showroom kunt u wastafelbladen en wastafel kommen vinden van de volgende innovatieve, Italiaanse en Nederlande merken: Globo Luca Sanitair Luca Wood Primabad GB groupe


De complete collectie bekijkt u in onze showroom in Leiden, of..


Comments


bottom of page