top of page

Genieten van de kracht van de zon in uw badkamer

Bijgewerkt op: 13 sep. 2022
De badkamer is in huis dé plek om voor uzelf te zorgen en te ontspannen. Daarom is het belangrijk om naast comfort in de badkamer elementen toe te voegen die bijdragen aan een gezondere levensstijl. Door bijvoorbeeld zonlicht in uw douche of stoomcabine te brengen met de Sunshower.

witregel


Wat is een sunshower?


De naam zegt het al: genieten van de kracht van de zon terwijl u onder de douche staat. Bij Luc van den Berg is de Sunshower verkrijgbaar in zes modellen, in de kleuren zwart en wit en is en te integreren in iedere nieuwe of bestaande badkamer.

De kracht van zonlicht


Zonlicht voedt en verzorgt het lichaam op twee manieren; het verwarmende infrarood-licht heeft een ontspannend effect, is pijn verlichtend en houdt de spieren soepel. Daarnaast zorgt het UV-licht voor de aanmaak van vitamine D en zorgt het voor stijging van het energieniveau. Sunshower combineert beide 5


Aanmaak vitamine D


De Sunshower straalt directe infraroodwarmte en/of veilig gedoseerd UV-licht uit. Elke dag tien minuten in de Sunshower zorgt voor uw dagelijks portie energie en vitamine D én u behoudt tegelijkertijd een gezond kleurtje. Veilig gedoseerd UV-licht wordt zelfs aanbevolen door dermatologen. Vitamine D versterkt de weerstand, bevordert de opname van calcium (voor sterke botten) en ontwikkeling en behoud van spierfuncties.


Heilzame warmte van infrarood


Met een Sunshower brengt u de kracht van infrarood in uw eigen douche. Infrarood zorgt voor het verminderen van rug- en nekpijn, het verlichten van reumatische klachten, sneller herstel bij spierpijn en stijfheid en een snellere bloedcirculatie. De Sunshower infrarood heeft een hoog percentage korte golf straling, dat zorgt voor een intensieve warmte die diep in de huid doordringt. Deze stralingswarmte is speciaal ontwikkeld en bedoeld voor kortdurend gebruik, tijdens of na het douchen.


Meer weten?


Maak een afspraak in de showroom of neem contact met ons op.
Comments


bottom of page