top of page

Asymmetrische badkamerspiegels met verlichting en verwarmingEen badkamer is natuurlijk niet compleet zonder een spiegel. Naast functioneel te zijn, zijn badkamerspiegels inmiddels ook echte interieuritems en dragen ze bij aan de sfeer in de badkamer. In ons uitgebreide assortiment vindt u badkamerspiegels in diverse vormen en maten, waardoor u gegarandeerd het perfecte exemplaar zult vinden.


Organische vormen is de badkamertrend van 2023


De laatste jaren was de trend vooral gericht op spiegels in ronde vormen, tegenwoordig bij de badkamertrends van 2023, gaat het niet meer alleen om ronde vormen, maar vooral om allerlei soorten organische vormen. Organische vormen hebben een natuurlijke en warme uitstraling die heel populair zullen zijn in de badkamers van 2023.


In 2023 is de trend ook gericht op grote spiegels en alle moderne mogelijkheden die de ruimte versterken dankzij bijvoorbeeld ingebouwde verlichting en spiegelverwarming. Een ovale spiegel met randverlichting voegt subtiel sfeer toe aan de ruimte, terwijl een rechthoekige spiegel met afgeronde hoeken juist meer indruk maakt. In een moderne badkamer zal een vierkante spiegel (zowel vierkant als rechthoekig, staand of liggend) zeker de aandacht trekken. Bekijk hier een sfeervol voorbeeld.


Spiegelkast: stijlvol en praktisch


Met een spiegelkast kun je niet alleen van jezelf genieten in de spiegel, maar heb je ook een handige en stijlvolle opbergkast voor het hele gezin. Tegenwoordig zijn er zelfs spiegelkasten verkrijgbaar met ingebouwde verlichting, touch bediening of extra planken voor het hele gezin. Daarom verdient de spiegelkast een prominente plaats in de badkamertrends van 2023.


Ben je op zoek naar een unieke badkamerspiegel?


Ben je een liefhebber van retro-elementen in je interieur? De asymmetrische vormgeving geeft deze spiegel een eigentijds karakter dat zowel in een design badkamer als in een retro-stijl badkamer goed tot zijn recht komt. Wil je gaan voor een retro-stijl badkamer? Combineer deze asymmetrische spiegel dan met gouden kranen, pastelkleurige wandtegels, terrazzo vloertegels en speel met ronde, rechthoekige of vierkante vormen voor een extra speels effect. Hoe zou jij deze asymmetrische spiegel combineren in jouw interieur?Ben je op zoek naar meer inspiratie of advies op maat? Ga dan naar de website of wandel binnen in onze showroom in Leiden en laat u adviseren door onze professionals.
댓글


bottom of page